Lang emotineel na definitief vertrek naar Club Brugge

Ajax en Club Brugge bevestigen via de officiële kanalen het bericht dat er overeenstemming is bereikt over de overgang van Noa Lang. De Belgische club huurt de aanvaller eerst van Ajax en uiterlijk 1 juli 2021 zal de huur worden omgezet in een permanente transfer. Volgens Voetbal International betaalt de Belgische club volgend jaar een transfersom van zes miljoen euro. Lang zal na dit seizoen een contract tekenen tot medio 2024 daarvan moet Ajax 45.000 euro overmaken naar Feyenoord waar Lang ook nog in de jeugdopleiding speelde. Lang stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax. In totaal speelde de international van Jong Oranje veertien wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en scoorde daarin vier keer. De tweede helft van het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor FC Twente. Met Jong Ajax werd hij in het seizoen 2017/2018 kampioen van de Jupiler League.

Na het bekend worden van de transfer nam Lang via Instagram op emotionele wijze afscheid van Ajax en de supporters. “21 jaar lang 1 droom, Ajax 1. Trots dat het is me gelukt maar niet tevreden omdat er meer succes in zat. Genoten van alle jaren bij de club die ik sinds klein lief heb en wil alle mensen binnen Ajax en de fans bedanken voor alle momenten. Nu is het tijd om voor me eigen ontwikkeling te kiezen maar ik zal jullie nooit vergeten” Noa

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    “Niet tevreden omdat er meer in zat”
    Goed eigen inzicht jammer dat dit altijd te laat is bij hem. Succes bij Club

Comments are closed.