Bandé terug naar Ajax

Hassane Bandé is terug gekeerd bij Ajax, zo meldt de club via de officiële website. De aanvaller werd op 27 januari van dit jaar voor anderhalf seizoen, tot en met 30 juni 2021, verhuurd aan FC Thun. Het werd echter nimmer een succes. Met de Zwitserse club en de speler kwam Ajax dan ook overeen dat Bandé per direct terugkeert. De terugkeer zat er al aan te komen. Even leek hij direct weer doorverhuurd te worden naar het Turkse Göztepe SK maar de Turken zagen daar uiteindelijk toch van af.

Bandé staat nog tot en met 30 juni 2023 onder contract bij Ajax. De 21-jarige Bandé speelde tot nu toe geen officiële wedstrijden voor het eerste elftal van Ajax. Bij Jong Ajax kwam hij tot dusver vier keer in actie. Of Ajax er in slaag hem op de slotdag van de transfermarkt alsnog ergens te slijten is nog onbekend.

Related posts

1 Comment

  1. EugAjax

    Hassane wie ? Miskoop dure ook nog. Onvoorstelbaar dat Ajax hem eerder terughaalt. Genoeg opties. Of heeft zelfs FC Thun na zo een korte tijd al genoeg van hem ?

Comments are closed.