Video: Kale en Kokkie zijn laaiend

Ajax verloor gisteren met 1-0 van FC Groningen. Kan gebeuren zou je zeggen, de competitie is nog maar net onderweg, maar daar denkt supportersduo Kale en Kokkie anders over. Ze vinden dat trainer Erik ten Hag verkeerde keuzes maakt. Labyad is volgens de twee geen spits, daar moet Tadic staan. Promes moet van de flank komen en Edson Álvarez…die kan helemaal niks meer goed doen in de ogen van de twee. Voor hun moet er snel wat veranderen anders kan Ajax op zoek naar een nieuwe trainer.

Related posts

3 Comments

 1. Charka53

  Deze keer geef ik die twee gelijk maar Haggie is wel eerder het seizoen zo begonnen en zag daarna het licht en hebben kunnengenieten van mooie potjes voetbal dus heb vertrouwen.

  1. De Nees

   De maanden dec-jan-feb vergeten? zoveel verliespartijen toen, restverdediging klopte voor geen meter en dat wedstrijd na wedstrijd. Hij zet zijn eigenwijsheid nu voort, dat gerotzooi is niet nodig als je begint met de juiste spelers.

 2. KBouter

  Domme eigenwijze kuttukker!! Iedereen ziet dat projectje Promes op 10 en Labyad in de spits mislukt is. Alleen hij ziet het niet.

  En zo ineens vind hij Martinez ook niet meer geschikt voor het middenveld.
  Wedden dat hij daar achter komt wanneer het te laat is?

  Nog erger dan v Gaal..die was ook eigenwijs..maar die boer gaat dezelfde kant op

Comments are closed.