Davy Klaassen keert terug bij Ajax en kan vierjarig contract ondertekenen

Davy Klaassen keert terug bij Ajax en zal aankomende week een vierjarig contract gaan ondertekenen, zo weet zowel de NOS als De Telegraaf te melden. Eerder op de dag werd al duidelijk dat de transfer van Klaassen aanstaande was. Ajax bereikte na dagenlang onderhandelen overeenstemming met Werder Bremen over de transfersom van elf miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen maximaal oplopen tot veertien miljoen euro.

Klaassen zal maandag een medische keuring ondergaan en zal dan met het ondertekenen van het contract definitief terugkeren op het oude nest. Klaassen liet zondag weten graag terug te willen naar Amsterdam en bood zijn excuses aan de fans aan. ‘Ajax is mijn club! Zo is het nu eenmaal, daarom wil ik terug’, vertelde hij aan Deichstube. ‘Het spijt me, maar ik wil gewoon terug naar mijn oude club’. Klaassen zal bij Ajax de opvolger van Donny van de Beek worden die naar Manchester United is vertrokken. Saillant detail is dat in 2017 Van de Beek de opvolger was van Klaassen die toen koos voor een transfer naar Everton. Naar verwachting zal Klaassen maandag officieel gepresenteerd worden bij Ajax.

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Nou Davy als je net zo speelt als toen je vertrok kunnen we je weer goed gebruiken en kunnen er wel een paar een andere club gaan zoeken.

  2. EugAjax

    Welkom terug Davy ! Wat mij betreft zoals het moet. Furore maken bij Ajax vanaf de jeugd tot en met Europese finale. Dan voor veel geld naar buitenland en dan op 27 jarig leeftijd, vaak is een speler dan op zijn best, terugkeren en dan weer uitblinken in Ajax shirt.

    Op het middenveld samen met Kudus, dat wordt genieten !

Comments are closed.