Live FC Groningen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen FC Groningen en moet vroeg op pad want de wedstrijd begint al om 12:15 uur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Groningen – Ajax staat voor de 41ste keer op het programma en daarin trok Ajax 26 maal aan het langste eind. FC Groningen heeft drie punten verzameld uit drie duels terwijl Ajax nog altijd de volle winst heeft met negen uit drie.

Higler fluit wedstrijd
Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Dongen en De Vries. Vierde official is Dieperink en Van Boekel zal fungeren als VAR.

Kudus geblesseerd, Gravenberch keert terug
Trainer Erik ten Hag kan zondag geen beroep doen op Mohammed Kudus die afgelopen week tijdens de training een blessure heeft opgelopen. Ryan Gravenberch keert terug in de selectie en zal dan ook zeer waarschijnlijk als vervanger van Kudus aan de wedstrijd beginnen. Achterin lijkt Perr Schuurs gewoon weer in de basis te staan. De verdediger viel vorige week in het duel met Vitesse uit met een schouderblessure, maar is nu weer fit om te spelen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Ryan Gravenberch, Antony, Quincy Promes, Dusan Tadic, Zakaria Labyad.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts