Jong Ajax met 4-0 onderuit bij NAC Breda

Jong Ajax leek de weg omhoog te hebben gevonden want na een slechte start van de competitie werden er twee overwinningen geboekt, maar vrijdagavond op bezoek bij NAC Breda ging het weer mis. De Ajacieden verloren de wedstrijd met 4-0 en daar was eigenlijk niets op af te dingen. Jong Ajax speelde matig, kwam niet tot kansen en beleefde een vervelende avond in Breda. Mendez was met een vrije trap van 30 meter nog een beetje gevaarlijk, maar verder wist Jong Ajax geen kansen te creëren en slaagde er dus niet in om het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie te bereiken. Op maandag 19 oktober speelt Jong Ajax een thuiswedstrijd tegen Jong  FC Utrecht.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Rensch, Kasanwirjo, Musampa, Douglas, Llansana, Regeer (59. Mendez), Jensen (75. Hansen), Giovanni (60. Rasmussen), Brobbey (86. Warmerdam), Ünüvar (59. Pinas)

Related posts