Ajax legt nieuw bod neer voor hereniging met Klaassen

Ajax heeft nog steeds goede hoop dat het tot een akkoord gaat komen met Werder Bremen omtrent de transfer van Davy Klaassen. Het openingsbod van zeven miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen is inmiddels afgewezen door Werder, maar zoals we gewend zijn van Marc Overmars geeft hij niet op en zou er inmiddels een tweede bod op tafel liggen, zo weet Bild te melden.

Werder Bremen zit financieel in een lastige situatie en zou de miljoen van Klaassen dus goed kunnen gebruiken. Daarbij heeft Klaassen al aangegeven oren te hebben in een terugkeer naar Ajax waardoor de verwachting is dat beide partijen elkaar zullen gaan vinden. Volgens Bild zou Ajax nu een basisbedrag van twaalf miljoen willen bieden maar met de voorwaarde dat de eventuele bonussen lager uitvallen. Trainer Erik ten Hag liet donderdag weten dat na het aantrekken van Klaiber er hopelijk nog één aankoop naar Amsterdam komt. ‘Dat zou Klaassen kunnen zijn. Als we daar nieuws over hebben, dan melden we dat. We zijn ermee bezig en hebben meerdere ijzers in het vuur’, aldus Ten Hag.

Related posts

1 Comment

  1. Arie

    Ik zie net dat Gotze van Dortmund transfervrij is met een eenmalig bedrag van ca 8 miljoen en een normaal Ajax salaris wil hij misschien wel komen.

Comments are closed.