Klaiber zelf ook rond met Ajax: Medische keuring op dit moment

Nadat FC Utrecht en Ajax al overeenstemming bereikten over de transfer van Sean Klaiber heeft de speler zelf ook een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax, zo meldt De Telegraaf. De rechtsback tlekent een contract vier seizoenen bij Ajax. , De medische keuring vind op dit moment plaats. Als die geen obstakels oplevert zal Klaiber naar verwachting later vandaag of uiterlijk morgen officieel gepresenteerd worden. Met de overgang is een bedrag van iets minder dan 5 miljoen euro gemoeid. Dat kan oplopen richting 7 miljoen euro door bepaalde contractueel vastgelegde bonussen.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Moet ik hem nu welkom heten ?
    Hij had niets met Ajax toch nou je boft als mag spelen zijn de supporters e niet bij om je welkom te heten.

Comments are closed.