Gerucht: ‘Ajax wil ook verdediger Djimsiti van Atalanta’

Het lijkt er op dat Ajax na Sean Klaiber nog een defensieve versterking op het oog heeft. Volgens het Italiaanse Tuttosport staat Berat Djimsiti namelijk ook op de radar bij Ajax. De 27-jarige centrale verdediger speelt nu nog voor Atalanta waar hij als rechtsbenige doorgaans als de meest linker centrale verdediger in een driemansverdediging speelt. Djimsiti staat sinds begin 2016 onder contract bij Atalanta, dat hem in de jaren na zijn komst verhuurde aan Avellino en Benevento. De 31-voudig international van zijn land heeft inmiddels 73 wedstrijden voor Atalanta achter zijn naam staan, waarvan 34 in het afgelopen Serie A-seizoen. 

Tijdens het succesvolle Champions League-avontuur van Atalanta afgelopen seizoen maakte hij vijf keer de negentig minuten vol. In de kwartfinale tegen Paris Saint-Germain stond hij zestig minuten op het veld. De verdediger ligt nog twee jaar vast in Bergamo, inclusief optie voor nog een seizoen. De Albanees staat ook in de belangstelling van AC Milan.

 

Related posts