Ajax verwacht realisatie ‘Nieuwe Toekomst’in najaar 2021

Ajax verwacht  in het najaar van 2021 te kunnen starten met de realisatie van het project ‘De Nieuwe Toekomst’. Plannen voor verplaatsen en uitbreiding van het sportcomplex zijn er al langer. In het jaarverslag over het seizoen 2019-2020, dat Ajax gisteren presenteerde, geeft Ajax nu aan dat in het najaar van 2021 daadwerkelijk gestart zal worden met de uitbreiding.

‘De Nieuwe Toekomst’, zoals Ajax het project noemt moet toekomstbestendig zijn en ruimte bieden aan alle teams die actief zijn bij Ajax, zo valt te lezen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid innovaties te stimuleren en de gehele Ajax-organisatie op één terrein te huisvesten. ‘Naast het topsportklimaat dienen onze faciliteiten ook als een veilige en professionele werkomgeving. In de lijn der verwachting zal vanaf najaar 2021 gestart worden met de realisatie hiervan.’

Related posts