Jong Ajax verslaat Excelsior met 3-0 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Excelsior met 3-0 gewonnen. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd maar gescoord werd er niet, al hadden Mendes Moreira (Excelsior) en Ünüvar hier de grootste kansen voor. In de tweede helft trok Jong Ajax de wedstrijd naar zich toe en kwam het via Brobbey op voorsprong. Niet veel later scoorde Traore de 2-0 en leek de wedstrijd beslist, al had Excelsior nog kans op de aansluitingstreffer maar de inzet van Zwarts werd door Enric Llansana van de lijn gehaald. Vlak voor tijd bekroonde Taylor zijn sterke spel door met een mooie schuiver de 3-0 aan te tekenen.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Rensch (83. Musampa), Llansana, Kasanwirjo, Douglas, Regeer, Taylor, Jensen (65. Mendez), Giovanni.

Related posts