‘Dest neemt afscheid en stapt zondag in vliegtuig richting Barcelona’

Sergino Dest heeft zaterdagavond zo goed als zeker zijn laatste wedstrijd gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Dest, die in de wedstrijd tegen Vitesse nog een invalbeurt kreeg, lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij FC Barcelona, zo weet journalist Gerard Romero te melden.

Dest zou na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse afscheid hebben genomen van de spelers van Ajax en stapt zondag op het vliegtuig richting Barcelona. Dat betekent dat Bayern München definitief naast de Amerikaans international zal grijpen. Trainer Erik ten Hag liet voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse nog weten dat hij Dest het liefst wil behouden, maar dat hij ook weet dat er altijd interesse is voor spelers van Ajax. De voorbije weken maakte Bayern weer werk van Dest, maar men kreeg met Barcelona een serieuze concurrent die nu de strijd lijkt te hebben gewonnen. Naar verluidt gaat Dest zondag zijn transfer naar Barcelona afronden en ontvangt Ajax zo’n 25  miljoen voor de verdediger.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.