There are no ads, please add some


‘Komen nog verrassende aankopen naar Amsterdam’

Ajax lijkt bezig met het aantrekken van een extra middenvelder, zo vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf op zaterdag. De namen van Davy Klaassen en Davy Pröpper worden genoemd.

Pröpper lijkt echter onhaalbaar. ‘De informatie die wij over Pröpper kregen is dat hij gewoon veel te duur is. Is het niet qua transfersom, dan is het wel qua salaris’, aldus Verweijdie zegt dat men binnen Ajax het besef heeft dat er een middenvelder bij moet komen. ‘Een aantal zaakwaarnemers is gevraagd om mee te denken over een extra middenvelder. Ik zou volledig inzetten op Davy Klaassen. Die is denk ik redelijk goedkoop op te halen bij Werder Bremen. Het lijkt erop dat Ajax toch nog een extra middenvelder gaat halen.’

Klaassen schijnt wel oren te hebben om terug te keren bij Ajax’, aldus Verweij die verwacht dat Klaasen tussen de 10 en 15 miljoen euro moet gaan kosten. Ook de naam van Matheus Henrique van het Braziliaanse Gremio wordt genoemd. ‘Het is een naam die al heel lang in verband wordt gebracht met Ajax, dus die zal ongetwijfeld op een lijstje staan maar een transfer lijkt nu niet aan de orde. Ik heb het in ieder geval niet gehoord.’

Journalist Joep Schreuder onderstreept de informatie van Verweij zaterdagavond in het NOS Sportjournaal. Volgens Schreuder ‘komen er nog meer verrassende aankopen richting Amsterdam.’ Namen worden niet genoemd.

Gerelateerde posts