Live Ajax – Vitesse : Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax krijgt zaterdagavond een doorgaans lastige tegenstander op bezoek. Vitesse reist af naar de Johan Cruijff Arena en de ploeg is net als Ajax goed begonnen aan de competitie met twee overwinningen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Vitesse staat voor de 38ste keer op het programma en daarvan wist Ajax 30 duels te winnen en stapte Vitesse acht keer met een zege van het veld. Vorig seizoen werd deze wedstrijd niet meer gespeeld vanwege het stilleggen van de competitie door het coronavirus. Ajax – Vitesse is nog altijd de wedstrijd met de grootste uitslag in de Eredivisie. In 1972 werd het maar liefst 12-1.

Van Boekel fluit wedstrijd.
Pol van Boekel is door de KNVB aangewezen als arbiter bij deze wedstrijd. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bluemink en Kleinjan. Blank is vierde official en Van den Kerkhof zal fungeren als VAR.

Vermoedelijke opstelling
Nico Tagliafico was afgelopen weekend tegen RKC geschorst nadat hij tegen Sparta een rode kaart kreeg vanwege hands, en zal dus weer terugkeren in de basis. Verder zal Erik ten Hag vermoedelijk weer kiezen voor Mohammed Kudus die tegen RKC als vervanger van Gravenberch een prima wedstrijd speelde.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Quincy Promes, Mohammed Kudus, Antony, Zakaria Labyad, Dusan Tadic.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts