Ten Hag: ‘Gravenberch ontbrak vanwege privacy redenen’

Erik ten Hag wilde zich op de persconferentie na afloop van de wedstrijd Ajax – RKC Waalwijk (3-0 winst) niet uitlaten over de reden van de afwezigheid van Ryan Gravenberch. De middenvelder begon nog in de basis tegen Sparta Rotterdam, maar zondag behoorde hij niet eens meer tot de wedstrijdselectie. Of de afwezigheid van Gravenberch te maken had met het coronavirus, wilde Ten Hag niet zeggen. ‘Dat is vanwege privacy redenen’, aldus de trainer tegenover De Telegraaf.

Gravenberch vormde afgelopen wedstrijden een controlerend blok op het middenveld met Edson Álvarez. Op de plaats van Gravenberch mocht Mohammed Kudus zijn debuut maken in de Eredivisie en hij maakte direct indruk.

Ten Hag was tevreden over het vertoonde spel van zijn spelers tegen RKC. ‘Ik heb mijn spelers wel gewaarschuwd voor dit duel met RKC. Maar goed, we hebben een goede wedstrijd neergezet. Ik heb veel goede aanvallen gezien. We hadden alleen wat vaker kunnen scoren.’

Related posts