Jurriën Timber verlengt contract tot medio 2024

Ajax en Jurriën Timber hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, zo meldt de club via de officiële website. Het oude contract van de 19-jarige verdediger liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis loopt tot medio 2024. Timber gaat spelen met rugnummer 2.

Timber, die in 2014 samen met zijn tweelingbroer Quinten overkwam van Feyenoord naar de jeugdopleiding van Ajax, maakte op 7 maart 2020 zijn debuut voor de hoofdmacht, tijdens de wedstrijd sc Heerenveen – Ajax (1-3). Tot nu toe speelde de jeugdinternational 2 officiële wedstrijden in Ajax 1. Na een prima voorbereiding te hebben gedraaid in de voorbereiding op dit nieuwe seizoen maakte Timber vorige week zondag, uit tegen Sparta, zijn eerste minuten van dit seizoen als invaller.

Related posts