Jong Ajax wint uitduel tegen Go Ahead Eagles: 0-3

Jong Ajax heeft eindelijk punten weten te pakken in de Jupiler League en deed dat vrijdagavond met een klinkende 0-3 overwinning in Deventer tegen Go Ahead Eagles. Taylor, Brobbey en Jensen zorgden uiteindelijk voor de doelpunten.

Trainer Van der Gaag had zijn elftal op vijf posities gewijzigd en met Naci Ünüvar, Brobbey en Giovanni in de aanvalslinie was de bedoeling duidelijk. Beide ploegen waren echter in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk, al had Jong Ajax wel meer balbezit. Na een handsbal van Idzes in de zestien mocht Taylor na 35 minuten vanaf de stip aanleggen voor de 0-1. In de tweede helft kwam Jong Ajax onder druk te staan maar de thuisploeg wist het niet uit te drukken in de gelijkmaker. Sterker nog het was Brobbey die het publiek in Deventer deed zwijgen. Na een prima pass van Mendez scoorde hij de 0-2. In blessuretijd kwam er zelfs nog een heerlijk slotakkoord nadat Victor Jensen de 0-3 wist te scoren. Na een stroeve start van de competitie lijkt Jong Ajax de weg omhoog te hebben gevonden en gaan de drie punten mee naar Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Rensch (63. Jensen), Llansana (46. Musampa), Kasanwirjo, Douglas, Regeer, Mendez, Taylor (71. De Waal), Giovanni, Brobbey (74. Rasmussen), Ünüvar (74. Pinas)

Related posts