‘Huddersfield Town wil Eiting huren’

De transfermarkt is nog tot 6 oktober open en dus zijn er volop geruchten. Het Engelse Football Insider weet te melden dat Huddersfield Town serieus in de markt is om Carel Eiting te huren van Ajax. De 22-jarige Eiting mag verhuurd worden en zou naar verluidt zelf een buitenlands avontuur prefereren boven een uitleenbeurt aan een Eredivisie-club. Of Huddersfield Town, dat uitkomt in de Engelse Championship, de club is waar Eiting op zit te wachten valt echter te betwijfelen. Het contract van Eiting bij Ajax loopt nog totr de zomer van 2022. 

Eiting hoeft bij Ajax niet op veel speeltijd te rekenen. De 22-jarige jeugdexponent kwam vorig seizoen kwam vorig seizoen zes keer in actie in de Eredivisie, waarvan driemaal als invaller. Zondag bleef hij negentig minuten op de bank zitten tijdens de seizoensouverture tegen Sparta Rotterdam (0-1 zege)

Related posts