Ekkelenkamp sluit verhuur nog steeds niet uit

Jurgen Ekkelenkamp stond op de nominatie om verhuurd te worden, maar door de transfer van Donny van de Beek kreeg de middenvelder te horen dat hij niet mocht vertrekken bij Ajax. Ekkelenkamp speelde maandagavond weer mee bij Jong Ajax maar hoopt niet dat dit een vast ritueel gaat worden, zo laat hij weten tegenover de camera van Fox Sports.

‘Dit is niet het vooruitzicht waar ik op hoop want ik wil zo min mogelijk te spelen bij Jong Ajax en wel veel minuten bij het eerste te maken, maar het ligt eraan wat Erik ten Hag en Marc Overmars willen’, zo laat Ekkelenkamp weten. Ekkelenkamp werd in de afgelopen weken regelmatig in verband gebracht met FC Twente maar weet ook dat hij voorlopig bij Ajax moet blijven. ‘FC Twente is wel een mooie club, maar voor nu focus ik me gewoon op Ajax, Ik heb het erover gehad met Noa Lang en er hangt altijd een mooie sfeer, een mooi stadion. Het is gewoon een prima club maar ik ga gewoon kijken wat het seizoen brengt en dan zien we het wel’.

Related posts