Jong Ajax verliest thuiswedstrijd van Jong PSV (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft ook in de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen geen punten weten te pakken. Op sportpark de Toekomst was Jong PSV met 1-2 te sterk. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig.

De Ajacieden begonnen overigens prima aan de wedstrijd en eigenlijk was het wachten op de openingstreffer namen Jong Ajax. Echter viel dat doelpunt aan de andere kant, nadat een vrije trap van De Haas van richting werd veranderd waardoor doelman Kotarski kansloos was. Niet veel later viel Quinten Timber geblesseerd uit en schoot Toure de 0-2 op het scorebord. Vlak voor rust was het wel raak en na een mooie pass van Traoré, scoorde Ekkelenkamp de 1-2. In de tweede helft zat het Jong Ajax niet mee. Meerdere keren werd de paal geraakt en de overtalsituatie, na een rode kaart van De Haas, werd niet goed uitgespeeld.  Aanstaande vrijdag wacht voor Jong Ajax de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Q. Timber (27. Musampa), J. Timber, Kasanwirjo, Douglas, Llansana (68. Mendez) Taylor, Ekkelenkamp, Regeer (61, Ünüvar), Traoré (68. Brobbey), Giovanni (68. De Waal).

Related posts