Jong Ajax verliest uitduel tegen NEC: 2-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen NEC met 2-1 verloren en wacht dus nog steeds op de eerste punten van het nieuwe seizoen. De Ajacieden hadden in het begin van de wedstrijd het betere spel en Brobbey had de voorsprong op zijn schoen, maar zijn inzet werd van de doellijn gered. Aan de andere kant wist NEC wel te scoren via een kopbal van Van Eijden. In de tweede helft veranderde het beeld niet en was het weer Jong Ajax wat het spel maakte. Tien minuten voor tijd kwam er dan ook loon naar werken en scoorde Giovanni de 1-1. Echter maakte enkele minuten later Regeer een overtreding binnen de zestien en dus ging de bal op de stip. Oud-Ajacied Jordy Bruijn scoorde daaruit de 2-1 en daar bleef het ook bij in Nijmegen. Aanstaande maandag komt Jong Ajax weer in actie en dan is Jong PSV de tegenstander op de Toekomst.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Van der Sloot (46. Giovanni), Kasanwirjo, Musampa, Douglas (76. Méndez), Llansana, Regeer, Taylor, Q. Timber, Brobbey (76. De Waal), Ünüvar (76. Rasmussen)

 

Related posts