Ajax Vrouwen ruim langs VV Alkmaar

De Ajax Vrouwen hebben hun tweede competitiewedstrijd ook met winst afgesloten. Nadat vorige week FC Twente met 3-1 werd verslagen moesten vrijdagavond de vrouwen van VV Alkmaar het veld ruimen met een 0-4 nederlaag. Na een kwartier spelen was het al 0-2 door doelpunten van Lewerissa en Van der Gragt. Vlak voor rust scoorde Bakker de 0-3 en was de wedstrijd beslist. In de tweede helft waren de Ajax Vrouwen weer oppermachtig maar het was alleen Van den Bighelaar die wist te scoren uit een strafschop. Met zes punten uit twee duels en een prima doelsaldo staan de Ajax Vrouwen dan ook stevig op de eerste plaats.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Gragt (Sabajo, 57), Verhoeve, Van der Velde, L. Bakker, De Sanders, Dijkstra, E. Bakker (Tromp, 81), Pelova, Lewerissa (Grant, 44), Van den Bighelaar

 

Related posts