Ajax Vrouwen starten competitie met 3-1 zege op FC Twente (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen zijn het nieuwe seizoen prima begonnen door de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van FC Twente met 3-1 te winnen. Nadat Van der Gragt na vijf minuten een eigen doelpunt scoorde leek het een heel karwei te worden voor de ploeg van Danny Schenkel, maar niets was minder waar. Twee minuten later stond de 1-1 al op het bord door een doelpunt van Van den Bighelaar. De Ajax Vrouwen hadden het betere van het spel en kregen op slag van rust loon na werken. Lewerissa scoorde vlak voor rust de 2-1 en toen Van der Gragt haar fout uit de eerste minuten goed wist te maken met een rake vrije trap gingen de Ajax Vrouwen rusten met een 3-1 voorsprong. In de tweede helft waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar maar de Ajax Vrouwen voetbalden de wedstrijd in de slotfase professioneel uit en zo bleven de eerste drie belangrijke punten in Amsterdam. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk aanwezig en ondanks de coronaregels schoot hij weer enkele fraaie plaatjes.

Related posts