Ajax en Union Berlin delen de punten: 2-2

Ajax heeft zondagmiddag zijn achtste oefenduel afgewerkt en bleef net als in de voorgaande wedstrijden ongeslagen. Het duel tegen Union Berlin eindigde uiteindelijk in 2-2.

Union Berlin begon sterk aan de wedstrijd waarbij Maarten Stekelenburg enkele keren fraai in actie kwam. Na 27 minuten was het wel Ajax wat de voorsprong pakte. Na een vloeiende aanval tussen Lang en Kudus scoorde Eiting de 1-0. Vlaj na rust kwam Union op gelijke hoogte door een doelpunt van Ingvartsen. Kort daarop had Traore de 2-1 moeten scoren maar zijn inzet ging via de buitenkant van de paal naast het doel. Aan de andere kant was het vervolgens wel raak en scoorde Bülter de 1-2. Het ging in deze fase op en neer, wat gevaar voor goals opleverde. Uiteindelijk was het Ajax dat na iets minder dan 70 minuten spelen de stand weer in evenwicht bracht. Jurriën Timber zette broer Quinten aan het werk: die bleef knap op de been en stelde Ekkelenkamp in de gelegenheid om te scoren: 2-2.

Opstelling Ajax : Stekelenburg, Dest, J. Timber, Magallán (83. Méndez), Rensch (80. Kasanwirjo), Eiting, Ekkelenkamp, Kudus (62. Unuvar), Neres (34. Q. Timber), Traoré (62. De Waal), Lang

 

 

Related posts