Ajax met 5-2 langs Holstein Kiel

Ajax heeft vanmiddag op sportpark de Toekomst de oefenwedstrijd tegen Holstein Kiel met 5-2 gewonnen. De ploeg die werd aangestuurd door Mitchell van der Gaag schoot uit de startblokken en via Traore werd de score geopend. Na een half uur spelen scoorde Devyne Rensch de 2-0 en nadat Traore (strafschop) en Ekkelenkamp nog voor rust zorgden voor een 4-0 stand leek het een vervelende middag te worden voor de bezoekers uit Kiel. Nadat Ekkelenkamp in de tweede helft de 5-0 scoorde en Eiting eigenlijk de 6-0 had moeten maken nam Ajax iets gas terug. Uit het niets scoorden de bezoekers uit een corner de 5-1 via spits Janni Serra. Twee minuten voor tijd viel de 5-2 door een doelpunt van Bartels en dat was tevens de eindstand. Om 19:00 uur komt Ajax opnieuw in actie en dan is Hertha BSC de tegenstander in de Johan Cruijff Arena.

 

Related posts