´Overmars legt eerst bod neer bij Barcelona

Marc Overmars maakt serieus werk van Luis Suarez en zou volgens het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito TV een eerste bod van vijftien miljoen op tafel hebben gelegd bij Barcelona. De Catalaanse grootmacht zou bereid zijn om mee te werken aan een tussentijds vertrek, maar inmiddels duiken er ook berichten op dat Suarez  vastbesloten is om nog een jaar bij Barca te blijven. 

Suarez drukt met zijn salaris van zes miljoen per jaar flink op de begroting van Barcelona en zou bij Ajax dan ook aardig wat in moeten leveren. Daarnaast heeft Barcelona de vraagprijs van Suarez vastgesteld op 28 miljoen, een bedrag wat Overmars zeker niet gaat betalen. Barcelona is vastbesloten om enkele spelers te verkopen om zo nieuwbakken hoofdtrainer Ronald Koeman de mogelijkheid te geven om zaken te doen op de transfermarkt. Welke rol Suarez hierin gaat spelen is nog steeds niet bekend, maar Marc Overmars wil de Uruguayaanse spits graag terughalen naar Amsterdam en lijkt vastbesloten een deal te sluiten.

Related posts