‘Suárez vastbesloten nog jaar bij Barcelona te blijven’

Luis Suárez is niet voornemens te vertrekken bij Barcelona. Er wordt aan hem getrokken door Ajax en ook vanuit de Verenigde Staten en het Midden-Oosten en de spits zou volgens berichten bij een goed bod mogen vertrekken. De spits van FC Barcelona wil nog minimaal een jaar bij Barcelona blijven. De 33-jarige spits, afgelopen seizoen ondanks een blessure goed voor zestien competitietreffers, heeft nog steeds het gevoel dat hij van waarde kan zijn, zo schrijven schrijven Uruguayaanse media die veel contacten hebben met zijn omgeving waaronder Ovacion.

De paniek is groot in Catalonië na de 8-2 deceptie tegen Bayern Munchen. De selectie moet bijna totaal op de schop en Ronald Koeman is aangesteld om Barcelona weer op het niveau te brengen waar het hoort. Eerder liet Lionel Messi al weten dat hij zich absoluut verzet tegen een mogelijk vertrek van maatje Suárez. Het contract van Suárez loopt in de zomer van 2021 af.

 

Related posts