’Suarez mag weg bij FC Barcelona voor goed bod’

Josep María Bartomeu kondigde dinsdagavond niet alleen de komst van Ronald Koeman als trainer aan, de voorzitter van FC Barcelona liet ook doorschemeren dat de club openstaat voor een vertrek van Luis Suarez, zo meldt De Telegraaf. Suarez wordt begeerd door zijn oude club Ajax. Toch zijn de geruchten tegenstrijdig. Eerder werd dinsdag nog gemeld dat Lionel Messi niet te spreken was over een mogelijk vertrek van zijn maatje Suarez.

„Sommige maatregelen zullen drastisch zijn en we zullen eervol afscheid moeten nemen van enkele spelers die ons alles hebben gegeven. Er zijn spelers die moeten vertrekken om anderen te halen”, zo tekende AS op uit de mond van Bartomeu. Het lijkt erop dat Suarez, inmiddels 33 jaar, een van de voetballers is die mag vertrekken. De Uruguayaan won sinds de zomer van 2014 maar liefst dertien prijzen met Barcelona, maar werd door de voorzitter niet in een rijtje met spelers geschaard die per se in Camp Nou dienen te blijven.

Ook journalist Fabrizio Romano meldt op Twitter dat FC Barcelona Luis Suárez hoogstwaarschijnlijk wil verkopen bij een goed bod. Romano beluisterde Josep Bartomeu, voorzitter van FC Barcelona en hoorde ook dat hij de Uruguayaan niet noemde tussen de ‘onaantastbare’ spelers. Barça zou klaar zijn om hem te verkopen wanneer zij een goed bod ontvangen. Tevens bevestigt Romano nogmaals dat Ajax serieus is én al contact legde met de zaakwaarnemer van Suárez. Er zullen meer clubs volgen, weet hij ook.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het zou wel leuk zijn Suarez er bij te hebben maar een hoop geld uitgeven voor een (oude) speler is dit wel slim , we hebben veel jeugd ga daar mee aan de slag

Comments are closed.