Gerucht: ´Overmars werkt aan terugkeer van Luis Suárez´

De Uruguyaanse tv-zender Teledoce komt zojuist met een bericht dat Marc Overmars zich heeft gemeld bij FC Barcelona om over een transfer van Luis Suarez te praten. De club uit Catalonië is bezig met een verjongingskuur nadat het na een 2-8 nederlaag tegen Bayern Munchen is uitgeschakeld in de Champions League.

´Overmars wil Suárez en opent de deuren van de Johan Cruijff Arena voor hem´, valt op meerder websites te lezen in Uruguay. De toekomst van Suárez was zondag onderwerp van gesprek in het praatprogramma van tv-zender Teledoce in Uruguay. De bekendste voetballer uit het Zuid-Amerikaanse land heeft een contract tot medio 2021, maar in Spanje wordt al rekening gehouden met een vertrek in deze zomer. Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit nog eens wil terugkeren bij Ajax. Mocht Overmars het plan willen doorzetten dan zal hij Al-Arabi uit Qatar moeten aftroeven, want die club heeft inmiddels ook de interesse in Suárez kenbaar gemaakt. De 33-jarige Suarez speelde van 2007 tot 2011 al voor Ajax. Daarna ging hij naar Liverpool.

Related posts