There are no ads, please add some


Ajax gehavend in Youth League door deelname viertal aan trainingskamp in Oostenrijk

Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar en Devyne Rensch gaan alle vier mee met het eerste elftal voor een trainingskamp in Oostenrijk. Voor trainer John Heitinga van Ajax O19 een bittere pil want hij mist deze sterkhouders dan bij zijn team dat in Zwitserland speelt voor de Youth League. Heitinga kan ook al niet beschikken over Liam van Gelderen,  Julius Dirksen, Anass Salah-Eddine, Ammouricho Van Axel Dongen en Jay Enem die allen kampen met blessures. Bovendien is Llansana geschorst voor de kwartfinale tegen FC Midtjylland .

Ajax O18 begint op 18 augustus aan het vervolg van de Youth League in Nyon. De finale staat gepland op 25 augustus. Ajax 1 heeft een trainingskamp in Bramberg, Oostenrijk gepland van 15 tot en met 22 augustus. Daarom moest Ajax keuzes maken. Heitinga kan naast het ontbrekende viertal wel beschikken over Daan Reiziger, Steven van der Sloot, Neraysho Kasanwirjo, Youri Regeer, Quinten Timber, Enric Llansana en Sontje Hansen uit Jong Ajax. Rechtsback.

Zie ook:
Ajax O19 verplicht in coronabubbel in aanloop naar Youth League

Gerelateerde posts