‘Nieuwe eigenaar AS Roma wil Mazraoui als nieuwe rechtsback’

Afgelopen donderdag werd bekend dat AS Roma is overgenomen door de Amerikaanse miljardair Dan Friedkin en met het van eigenaar wissel komen nu ook de ambities op de transfermakrt naat buiten. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport is er op het verlanglijstje van Roma een voorname plek ingeruimd voor Noussair Mazraoui.

De rechtsback van Ajax staat er goed op vanwege zijn leeftijd en veelzijdigheid en zou voor om en nabij de tien miljoen beschikbaar zijn, aldus de roze sportkrant. Mazraoui is niet de enige versterking die Roma op het oog heeft. Ook Fiorentina-smaakmaker Gaetano Castrovili wordt genoemd evenals Atalanta-sluitpost Pierluigi Gollini. Tot slot zet Roma hoog in op het behouden van de van Manchester United gehuurde Chris Smalling. Een deal voor de verdediger is echter nog niet in zicht, waardoor hij eerder deze week ontbrak in de met 2-0 verloren Europa League-ontmoeting met Sevilla.

Related posts