Uitslag prijsvraag: Wie wint die schitterende Ajax-uit trainingsset?

Hierbij nog de uitslag van onze prijsvraag van 28 juli j.l. Dit keer wederom geen fotovraag maar slechts één simpele vraag over DE Ajax webstore Bouds-Inn.nl. Heel veel inzendingen want de prijs was een schitterend Ajax uit trainingssetje van komend seizoen! Uit alle goede inzendingen hebben wij Mira Bloemers uit Maarssen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Mira met dat schitterende trainingssetje! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige nieuwe uit- en thuiscollectie 2020-2021 is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 10% korting! Nergens goedkoper!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit komende seizoen plaatsen we bij iedere competitie-thuiswedstrijd van Ajax een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Related posts