Ajax hervat groepstraining, Onana, Tadic en Kudus nog afwezig

Ajax is vanmorgen begonnen met de eerste training van het laatste blok in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op sportpark de Toekomst trainde Daley Blind individueel met de fysiotherapeuten en waren Andre Onana, Dusan Tadic en nieuwkomer Mohammed Kudus nog afwezig, zij sluiten dinsdag aan bij de selectie.

Van 15 tot 22 augustus verblijft Ajax in Oostenrijk en zal het een oefenwedstrijd spelen tegen Red Bull Salzburg en een nog nader te bepalen tegenstander. Verder staan er twee oefenwedstrijden gepland in de Johan Cruijff Arena. Op 8 augustus is RKC Waalwijk de tegenstander en op 13 augustus komt FC Utrecht op bezoek. Op zondag 13 september begint Ajax aan de nieuwe competitie met een uitwedstrijd tegen Sparta.

Related posts