Prijsvraag: Win met één vraag een complete Ajax uit trainingsset 2020-2021

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. De compelete nieuwe collectie is nu bij Bouds-Inn verkrijgbaar en dus is er nu zo’n schitterend Ajax trainingsset 2020-2021 (zie foto hierboven) te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer slechts één hele simpele vraag: Wat is het eerste artikel dat je tegenkomt op de Ajax Uitcollectie pagina van Bouds-Inn? Als je op deze simpele vraag het juiste antwoord weet en deze mailt naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl dan maak jij kans om die schitterende Ajax-trainingsset bestaande uit trainingsshirt en broekje snel in je bezit te hebben!  

Win dus voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Deelname wel uitsluitend via mail! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met vrijdag 31 juli a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. De complete Ajax uit en thuiscollectie 2020-2021 is nu verkrijgbaar met 10% korting!!

 

Related posts