Antony aangekomen in Amsterdam en welkom geheten met rap door landgenoten Neres en Danilo

Antony is gearriveerd in Amsterdam, zo laat Ajax weten via de eerste beelden van Antony als Ajacied in de Johan Cruijff ArenA op Twitter. De Braziliaan werd door Ajax al in februari gecontracteerd. Ajax betaalt zo’n zestien miljoen euro aan São Paulo en Antony tekent een vijfjarig contract in de Johan Cruijff ArenA.

Ploeggenoten David Neres en Danilo Pereira hebben hun landgenoot Antony welkom geheten bij Ajax met een rap. De Braziliaanse Ajacieden zingen, samen met Sarita Lorena, ‘Bem-vindo Antony’. Zondagmiddag kwam de buitenspeler aan in Amsterdam. Door de uitbraak van het coronavirus was het lange tijd onzeker of de Braziliaanse aanvaller de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen wel zou halen.

Antony heeft zijn nieuwe teamgenoten Neres en Danilo direct na het zien van de video bedankt voor het ontvangstlied via zijn Twitter-account. ‘Wat een ontvangst!! In de beste Braziliaanse stijl!! Heel erg bedankt, jongens… laten we samen veel goede dingen bouwen!!’

Related posts