There are no ads, please add some


‘Ajax gaat strijd met RB Leipzig en Borussia Dortmund aan om Bogarde’

Ajax is samen met RB Leipzig en Borussia Dortmund in de race is om de handtekening van Melayro Bogarde, zo weet het Duitse Bild zondagavond te melden. De achttienjarige verdediger van TSG Hoffenheim doorliep in Nederland de jeugdopleiding van Feyenoord en verkaste twee jaar geleden naar Hoffenheim. De Nederlands jeugdinternational ontwikkelde zich de afgelopen jaren goed en mocht afgelopen mei onder Alfreud Schreuder debuteren in de Bundesliga, in de uitwedstrijd tegen FSV Mainz. Bogarde beleefde als rechtsback een lastige vuurdoop en werd in de rust uiteindelijk al gewisseld, nadat hij in de eerste helft een gele kaart had gepakt en daarna was ontsnapt aan een rode.

Volgens BILD zien in Duitsland Leipzig en Borussia Dortmund wel heil in de komst van Bogarde, terwijl er vanuit Nederland interesse zou zijn van Ajax. Het contract van Bogarde bij Hoffenheim loopt nog maar één seizoen door, waardoor hij vermoedelijk voor een zachte prijs op te halen isbij Hoffenheim. Bogarde werd tot dusver bij Hoffenheim vooral gebruikt als rechtsback, maar is van nature een rechtsbenige centrumverdediger.

Gerelateerde posts