Frank de Boer per direct weg bij Atlanta United

Frank de Boer is niet langer de trainer van Atlanta United want de clubleiding heeft besloten om het contract van De Boer per direct te ontbinden. Ook assistenten Orlando Trustfull en Bob de Klerk en video-analist Erwin Koenis gaan per direct weg bij Atlanta United.

De Boer won tussen 2011 en 2014 vier keer op rij de landstitel met Ajax en begon in 2016 aan zijn buitenlands avontuur. Via Internazionale en Crystal Palace werd Atlanta United uiteindelijk zijn nieuwe werkgever, maar na anderhalf jaar is daar ook een einde aan gekomen. ‘Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gehad bij Atlanta United. Coachen in de Major League Soccer en wonen in Atlanta was een geweldige ervaring en een welkome nieuwe uitdaging. Ik zal de ongelooflijke supporters hier in Atlanta nooit vergeten, ze zijn echt speciaal. Ik wil de spelers, coaches en staf bedanken voor al hun steun, het was mij een genoegen om met jullie allemaal samen te werken’, aldus De Boer in een reactie op zijn ontslag.

Related posts