Ajax en Adidas presenteren nieuwe thuisshirt

Ajax en Adidas introduceren via de officiële website het thuistenue voor 2020/2021. Geen zwarte details als afgelopen seizoen maar gewoon de basiskleuren: rood/wit. De rode baan in het midden van het shirt loopt dit jaar over in een licht opstaande kraag in dezelfde kleur. De mouwen kennen aan het einde een brede band. Deze ’taping’ is uitgevoerd in het klassieke Ajax-patroon: wit/rood/wit. Subtiel, maar opvallend detail zijn de drie Andreaskruisen die onderaan de voorzijde van het shirt zijn geborduurd. Een stijlvol eerbetoon aan de stad Amsterdam.

De gehele thuiscollectie kan per direct besteld worden in de webshop van Ajax en vanaf volgende week bij De Ajax-webstore Bouds-Inn waar ook al de volledige uitcollectie te verkrijgen is met 10% korting!

Related posts