Supporters welkom bij oefenduel Jong Ajax tegen Almere City

Op de dag dat UEFA-voorzitter Aleksander Čeferin aankondigt te verwachten dat het nog wel even kan duren voordat er publiek aanwezig mag zijn in de voetbalstadions laat Almere City via de officiële website weten dat het oefenduel tegen Jong Ajax op 1 augustus gespeeld mag worden met publiek. Seizoenkaarthouders van de club krijgen het exclusieve recht om een kaartje voor de oefenwedstrijd te kopen.

Jong Ajax gaat op zaterdag 1 augustus op bezoek bij Almere City. Het duel begint om 14.00 uur in het Yanmar Stadion. Ajax-supportersz zijn niet welkom. De club geeft aan dat er 641 kaarten beschikbaar zijn en dat supporters er rekening mee moeten houden dat zij – vanwege de RIVM-maatregelen – nog niet op hun eigen plek kunnen zitten. Men heeft het stadion dan ook ingericht op ‘anderhalve-meter’. Zodoende vraagt Almere City een kleine vergoeding. ‘We willen immers dat alle stoelen zo effectief mogelijk zijn bezet.’ Seizoenkaarthouders van de Almeerders kunnen met één account twee tickets voor de wedstrijd kopen. Daarbij geldt wel: op = op.

Related posts