Overmars heeft beet en legt Kudus voor vijf seizoenen vast

Mohammed Kudus mag zich binnenkort Ajacied noemen want Ajax en de speler hebben een overeenkomst gesloten voor een contract voor vijf seizoenen. De aanvaller van het Deense Nordsjaelland zal spoedig een medische keuring ondergaan en zodra de handtekeningen zijn gezet, zal hij via de officiële kanalen van Ajax worden gepresenteerd.

Marc Overmars had stevige concurrentie van onder meer Everton, Liverpool, Manchester United, Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach, maar wist de Ghanese aanvaller toch te overtuigen om een contract bij Ajax te tekenen. Naar verluidt zijn Ajax en Nordsjaelland het eens geworden over een transfersom van negen miljoen euro. Zijn prestaties zorgden ervoor dat ook topclubs uit de Bundesliga en Premier League naar de 1,77 meter lange en uiterst wendbare speler informeerden. Het voordeel van de fysiek beresterke dribbelaar is dat hij in de spits, op de flanken en als nummer tien uit de voeten kan.

Related posts