Uitslag prijsvraag: Wie wint dat fonkelnieuwe Ajax-uitshirt?

Jullie hebben nog een uitslag te goed; die van onze prijsvraag van 26 juni j.l. Dit keer was het geen fotovraag maar onder andere een aantal vragen over DE Ajax webstore Bouds-Inn.nl. Heel veel inzendingen want wie wil er nou niet dat fonkelnieuwe Ajax uitshirt van komend seizoen winnen? Uit alle goede inzendingen hebben wij M van H er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd M met dat schitterende Ajax-uitshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige nieuwe uit- en thuiscollectie 2020-2021 is bij Bouds-Inn nu verkrijgbaar met maar liefst 50% korting!!

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit komende seizoen plaatsen we bij iedere competitie-thuiswedstrijd van Ajax een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze kanalen dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Related posts