Buitenlands avontuur lonkt voor Veltman

Het zou zo maar eens kunnen zijn dat Joël Veltman  zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. Veltman die al vaker heeft aangegeven wel wat te voelen voor een buitenlands avontuur zou nu in de belangstelling staan van meerdere clubs uit de Premier League, zo weet VI te melden.

Veltman, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep en sinds het seizoen 2012/13 uitkomt in de hoofdmacht, heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2021 maar de kans lijkt aanwezig dat de verdediger deze zomer kiest voor een transfer. Vorig jaar zomer wees Ajax nog een bod op Veltman vanuit Engeland af. Het zou destijds om West Ham United zijn gegaan maar alles wijst er nu op dat Ajax gaat meewerken aan een transfer. Naast enkele clubs uit de Premier League zou ook Olympique Marseille en een Italiaanse topclub de interesse in Veltman kenbaar hebben gemaakt. ‘Ik heb er nooit een geheim van gemaakt graag eens verder te kijken. Dat was twee jaar geleden voor mijn blessure al zo en afgelopen zomer hetzelfde. Mijn droom van een buitenlands avontuur blijft’, aldus Veltman.

Bron: VI

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het zou mooi zijn voor Joel nu volgens mij hij zo zachtjes aan zijn plekje gaat kwijtraken aan de jeugd dus succes met het vinden van een mooie club.

Comments are closed.