41.000 supporters verlengen seizoenkaart

Ajax heeft 41.000 seizoenkaarten verlengd en stopt voorlopig met de verkoop voor het nieuwe seizoen, zo laat de club weten via de officiële kanalen. ‘The best fans in the World’, zo omschrijft Ajax de trouwe supporters.

‘Omdat we allereerst de huidige seizoenkaarthouders de kans willen geven om wedstrijden te bezoeken, is er besloten om vooralsnog geen nieuwe seizoenkaarten aan te bieden. Ook is het daarom voor huidige seizoenkaarthouders momenteel niet mogelijk te verplaatsen of een extra kaart te kopen. Uiteraard is het onze wens om in een volle Arena te spelen. Maar door het coronavirus is nog onduidelijk voor hoeveel supporters we mogen uitkomen’. We hebben onlangs al besloten dat seizoenkaarthouders ervoor kunnen kiezen om geld terug te krijgen voor elke wedstrijd die zij moeten missen als gevolg van de regels omtrent het coronavirus. Het gaat per wedstrijd om een zeventiende van het aankoopbedrag van de seizoenkaart en als we het hele seizoen zonder supporters spelen, dan heb je dus recht op teruggave van het gehele aankoopbedrag’.

 

Related posts