‘Lille komt met verhoogd bod op Botman van rond 10 miljoen euro’

Onlangs werd bekend dat het Franse OSC Lille zich bij Marc Overmars heeft gemeld voor Sven Botman. Overmars zou het bod direct van tafel hebben geveegd. Volgens Le Petit Lillois komen de Franse nu met een verbeterde aanbieding. Een specifiek bedrag wordt niet genoemd, maar maar verluidt gaat het om een bod van om en nabij de 8 tot 10 miljoen euro. Lille wil, volgens het Franse medium, ook niet hoger dan tien miljoen euro bieden voor de jonge Ajax-verdediger, die afgelopen jaargang op huurbasis uitkwam voor sc Heerenveen. Bij Lille zou Botman de opvolger van Gabriel Magalhães moeten worden.

Of Overmars dit bod wel accepteert valt te bezien. Ajax wil Botman niet kwijt en heeft grootse plannen met hem als stand-inn voor Daley Blind links in het centrum. Botman zelf schijnt wel oren te hebben naar een Frans avontuur waar hij meer zicht heeft op een basisplaats dan bij Ajax.

Related posts