Prijsvraag: Win het spiksplinternieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. De compelete nieuwe uitcollectie is nu bij Bouds-Inn verkrijgbaar en dus is er nu zo’n schitterend Ajax uitshirt 2020-2021 te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag heel simpel: Waar zit Bouds-Inn gevestigd, wat is de url van de website van DE webstore en wat is de naam van ons AjaxFanzone Instagram account? Als je op al deze 3 simpele vragen het juiste antwoord weet en deze mailt naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl dan maak jij kans om dat schitterende nieuwe Ajax-uitshirt als een van de eerste Ajacieden in je bezit te hebben!  

Win dus zo’n fantastisch shirt voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Deelname wel uitsluitend via mail! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. De complete Ajax uit en thuiscollectie 2020-2021 is nu verkrijgbaar met 10% korting!!

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met vrijdag 3 juli a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts