Gerucht: ‘Kepa, Onana en Cillessen mogelijk onderdeel van driehoekstransfer’

Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga staat naar verluidt in de belangstelling van Valencia. Volgens Marca wil de club uit LaLiga hem terughalen naar Spanje door middel van een huurperiode van twee seizoenen. Volgens Spaanse media kan dit een aanzet zijn tot een driehoekstransfer, waarbij Kepa bij Chelsea wordt opgevolgd door Ajax-keeper André Onana en Jasper Cillessen Valencia inruilt voor een terugkeer naar Amsterdam.

De berichtgeving van Marca sluit aan op een artikel van El Mundo Deportivo vorige maand, waarin Kepa als vervanger van Cillessen werd aangewezen. De Oranje-international is bezig aan zijn eerste en mogelijk ook laatste seizoen bij Valencia. Hij wordt in verband gebracht met een transfer en aangezien Onana een vertrekwens heeft en reeds gelinkt is aan Chelsea, wordt hij gezien als logische opvolger van Kepa op Stamford Bridge. Ajax zou naar verluidt tussen de dertig en veertig miljoen euro willen ontvangen voor de Kameroens international. Cillessen wordt gelinkt aan Ajax, al is het onbekend of de Amsterdammers daadwerkelijk werk willen maken van een rentree.

Related posts