Huntelaar blijft bij Ajax en tekent nieuw contract tot juni 2021

Klaas-Jan Huntelaar blijft definitief bij Ajax, zo heeft de club maandagmiddag naar buiten gebracht. Huntelaar was in het bezit van een aflopend contract maar heeft uiteindelijk gekozen voor een langer verblijf in Amsterdam. Het nieuwe contract van Huntelaar loopt nu tot juni 2021.

‘Ik wilde graag nog door en het liefste hier bij Ajax. Ik zie mezelf niet meer in een ander shirt spelen. Ik voel me fit, kom met plezier naar de club en ik weet zeker dat ik nog een bijdrage kan leveren op het veld. Maar ik weet dat mijn rol naarmate de jaren vorderen verandert. Daar heb ik de afgelopen tijd veel over nagedacht en gesproken met de trainer en met Marc. Uit die gesprekken bleek ook dat Ajax met mij verder wilde. Dat vertrouwen doet me goed. Dus ik ben blij dat we nog een jaar doorgaan’. Directeur voetbalzaken Overmars is content met de verlenging. ‘Klaas-Jan kan ook komend seizoen van waarde zijn op het veld maar ook bij de ontwikkeling van onze jonge spitsen. We hebben ook gesproken over de toekomst en andere rollen voor hem bij Ajax, daarover praten we in een later stadium verder’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Mooi als de Hunt er in komt gebeurt er wat een goede instelling hij wil winnen en doe er alles aan maar ja de voetbal jaartjes gaan ook bij em tellen.

Comments are closed.