‘Dolberg verkozen tot Speler van het Jaar bij Nice hetgeen Ajax extra miljoenen kan opleveren’

Kasper Dolberg werd onlangs bij OGC Nice verkozen tot Speler van het Jaar van de club. Dit  zou volgens de NOS nog wel eens heel gunstig kunnen uitpakken voor Ajax. De club verkocht Dolberg aan het begin van dit net afgelopen seizoen (2019-2020) voor ruim 20 miljoen euro aan de Fransen en daarbij zouden ook nog prestatiebonussen afgesproken zijn. Wat er precies moet gebeuren om de prestatiebonussen te activeren is niet bekend maar volgens de NOS kan Ajax nu nog een paar miljoen euro extra overhouden aan de verkoop van Dolberg.

Julien Fournier, directeur voetbalzaken bij OGC Nice, liet eerder al weten blij te zijn met de aanwezigheid van Dolberg bij de club. Fournier hoopt dan ook dat de spits besluit voor langere tijd in Frankrijk te blijven en daar maakt hij zich geen zorgen om. ‘Hij wil blijven en voelt zich goed in Nice, waar alle middelen er naar zijn om te floreren’, aldus Fournier in een interview.

Related posts