‘Ajax sprak met management Tagliafico transfersom van 25 miljoen af’

Nicolás Tagliafico wilde aan het eind van het seizoen 2018-2019 eigenlijk vertrekken maar Ajax en het management van de speler maakten toen de afspraak de Argentijnse verdediger een seizoen later, nu dus, voor een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro zou mogen vertrekken. Dit meldt het Spaanse AS. Daarmee lijkt Tagliafico een koopje te worden en is hij onder andere een serieuze kandidaat om de nieuwe linksback van Paris-Saint Germain te worden. De Franse topclub prefereert Tagliafico naar verluidt boven Alejandro Grimaldo (Benfica) en Alex Telles (FC Porto). Zij hebben een prijskaartje van 30 tot 40 miljoen. Paris ging aanvankelijk voor Telles maar de onderhandelingen van de Franse topclub met FC Porto bevinden zich enigszins in een impasse. Waar de Portugezen dus minimaal 30 miljoen willen, bood PSG tot dusver niet meer dan 20 miljoen. Volgens AS zien de Parijzenaars in Tagliafico een passend alternatief als er geen schot in de zaak komt.

Tagliafico wacht het allemaal rustig af. Hij heeft na,melijk over belangstelling niet te klagen want ook Chelsea, FC Barcelona en Atlético Madrid weten inmiddels van het lage prijskaartje van de Argentijn die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2022. Hij kwam begin 2018 voor vier miljoen euro over van Independiente.

Related posts