‘Dest heeft keuze gemaakt en wil vertrekken bij Ajax en stap maken’

Sergiño Dest is toe aan een volgende stap in zijn carriere en wil vertrekken uit Amsterdam, zo weet Marco Timmer van Voetbal International te melden . Timmer sprak met de zaakwaarnemer van de verdediger. Hieruit bleek dat de rechtspoot genoeg heeft gezien in Amsterdam. ‘Dest wil zelf weg. Hij wil die stap maken deze zomer.’

De laatste weken worden de geruchten rondom een mogelijk nieuwe werkgeven van Dest steeds luidruchtiger. Waar eerder alleen Bayern Munchen genoemd werd worden nu ook FC Barcelona, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain steeds nadrukkelijker genoemd. Bayern Munchen was in de winterstop al concreet maar leek in eerste instantie, mede door de corona crisis, een stap terug te doen.

Timmer acht de kans groot dat Dest daadwerkelijk vertrekt. ‘Ik kan mij voorstellen dat Dest een interessante optie is als back, maar de markt en geldstromen moeten weer in actie komen. Ik verwacht als Bayern blijft volhouden dat de kans heel groot is dat Sergiño vertrekt.’ Toch is er ook nog kans dat Dest blijft daar hij onlangs liet weten komend seizoen wél kampioen te willen worden met Ajax. ‘Ik hoop dat we volgend seizoen concrete prijzen kunnen pakken’.

Related posts